Bedrijfsrestaurant

Elke dag een culinair feestje

Waarom zou je alleen op feestdagen lekker mogen eten? Bij óns is het elke dag feest. En jij bent van harte uitgenodigd. Ga lekker aan tafel zitten en geniet van onze culinaire verwennerijen. Kies voor een soepje bomvol groenten, die vanmorgen nog in de grond zaten. Zet je tanden in een knapperig broodje, dat de plaatselijke bakker een uur geleden afleverde. Of ga op culinair avontuur met één van onze specials, zoals onze verse sushi of spicy tapas. En dat kan zonder schuldgevoel, want alle maaltijden zijn gezond en ze zitten stampvol vitaminen en mineralen. En natuurlijk houden we ook rekening met vegetariërs, veganisten en mensen met andere dieetwensen.

Op afstand, maar toch dichtbij

In het coronatijdperk hebben we te maken met wisselende maatregelen en hygiëne-eisen. Het is niet anders, dus wij dealen er gewoon mee. In onze bedrijfsrestaurants zorgen we voor duidelijke looproutes, voldoende gelegenheid om je handen te wassen en we letten erop dat iedereen voldoende afstand kan houden. En dat beetje extra afstand compenseren we natuurlijk onze altijd oprechte stralende glimlach. Zo voelt het tóch een beetje nabij. 

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.