delivery & thuiswerken

Warm gedacht, koud gebracht

Elk kwartaal gaan we er eens goed voor zitten. Dan plannen we onze nieuwe maaltijdcyclus, waarbij we rekening houden met jouw wensen en de producten van dat seizoen. We proeven en testen net zolang tot we het ultieme menu hebben. Dat is geen straf, dus je bent van harte welkom om erbij te zijn. 

 

De maaltijden van de dag bereiden we in onze eigen studio en vervolgens brengen we ze langs waar je wilt. Naar je bedrijf, de thuiswerkers of de vergadering op locatie. Afhankelijk van het gerecht hoef je ze alleen nog maar uit te pakken en op te warmen. 

Thuisbezorgd eat your heart out!

Wij zijn net zo snel, maar véél lekkerder. En onze maaltijden ook. Want zeg nou zelf: vaak valt het toch een beetje tegen wat die brommerjongens brengen. Bovendien is het niet gezond. Onze maaltijden wel. Je hebt de keuze uit heel veel gerechten en je bestelt er zoveel je wilt. Gewoon even inschrijven en de deur op tijd open doen. Fooi hoeft niet. Een glimlach is genoeg. Maar dat doe je vanzelf wel als je onze maaltijden kent. 

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.