GRAB & GO

Weinig tijd? Rustaagh!

In onze (on)bemande kioskjes of vendingwalls haal je snel on the go iets te eten of te drinken. Dat kan heel simpel en snel: scannen, betalen en aanvallen maar! Trakteer jezelf op een voedzame maaltijd of een gezonde snack en je kunt er weer een tijdje tegenaan. Krijg je eters vanavond? Dan neem je gewoon een paar extra porties mee. En vertel je bezoek gerust dat je het zelfgemaakt hebt. Vinden wij niet erg.  

Tuurlijk, zo’n fruitschaal op de gang is goedbedoeld

Maar het is ook heel erg 2014 en niet sexy. Als je écht goed voor je mensen wilt zorgen, dan doe je het anders. Laat dat maar aan ons over. Wij zetten een paar hippe Smeg koelkasten neer (je weet wel, die van die leuke kleurtjes) en die vullen we elke dag met de allerlekkerste maaltijden, dranken en snacks. Of we plaatsen een automatiek waar je je maaltijd of fruit uit de muurt trekt. Lekker, snel en gezond!

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.