MAALTIJDSERVICE

Geen zin of tijd? Wij wel!

In Nederland zijn ruim 2 miljoen singles, die niet allemaal zin hebben om voor zichzelf te koken. De fitgirls en -boys in je bedrijf willen ’s avonds sporten en ze redden het niet om na het werk snel een maaltijd te maken. Of er is bij jou 24×7 bedrijvigheid, wat vraagt om een ander cateringconcept. Wat de situatie ook is: iedereen wil gezond, makkelijk en afwisselend eten. En dat kan. 

Eten is een feestje. En wij hangen de slingers op

Hoe we het precies aanpakken, dat bespreken we nog met je. Maar denk bijvoorbeeld aan vendingmachines, waar je de maaltijd van je keuze uithaalt. Even in de magnetron, en klaar ben je. Maar kies ook gerust voor daghappen, waar mensen zich voor kunnen inschrijven. En dat kun je zo gek maken als je wilt. We leveren ze zelfs in dozen met QR-code, die je bij een toepasselijke playlist op Spotify brengt. Zo ben je met onze pasta di mama en de zoetgevooisde stem van Max Gazzè of Andrea Boccelli weer heel even terug aan de Italiaanse kust. Glaasje chianti of limoncello erbij? Doen we! 

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.