maatwerk

Wisselende bezetting vraagt om een flexibele catering

De werkvloer is tegenwoordig behoorlijk dynamisch. Er zijn meer flexplekken en mensen werken deels thuis. De werktijden zijn variabeler en vergaderingen lopen nog weleens uit, waarbij de deelnemers wel wat extra brandstof kunnen gebruiken. Dat vraagt om een bedrijfscateraar die creatief en flexibel is. Cateringstudio: who else? Elke dag bereiden we in onze studio verse, gezonde en duurzame maaltijden, passend bij de bezetting van die dag. Van daaruit brengen we al je eten en drinken naar de locatie van je keuze. En dat kan zelfs aan huis. 

Maatje groter of kleiner?

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één wil een paar kilo afvallen, de ander volgt een sportdieet en de derde wil met voeding wat aan zijn gezondheidsproblemen doen. Wij stimuleren die intenties alleen maar. Daarom luisteren we altijd goed naar de mensen op de werkvloer. We weten wat ze bezighoudt en wat ze willen. En op basis daarvan leveren we maatwerk: we maken samen een menukaart die aansluit op jullie wensen. 

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.