ONS VERHAAL

Net even anders, net even beter

Cateringstudio is onderdeel van XO Food Group, dat staat voor Extra Ordinary. Net even anders, net even meer als het gaat om exclusiviteit, gastvrijheid en duurzaamheid. Bij ons draait het niet om eten, maar om een culinaire beleving. Gezelligheid, genieten en gezondheid 2.0.

Als foodregisseur bieden we je vernieuwende en verrassende gezonde foodconcepten, die trendy, creatief en betaalbaar zijn, met lokale en regionale ingrediënten.

VERNIEUWEND EN FLEXIBEL

Er gebeurt momenteel veel. Mensen werken meer thuis en er is meer aandacht voor gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit. Een nieuwe tijd  vraagt om een nieuw foodconcept, dat flexibel inspeelt op de wensen van je medewerkers, studenten of gasten. Bijvoorbeeld in de vorm van vega en vegan maaltijden, maar ook door food niet alleen op de geijkte momenten aan te bieden. Want niet iedereen kan of wil om klokslag half één lunchen. En zijn er tijdelijk meer of minder mensen aanwezig? Dan schalen we moeiteloos op en af. 

VERBAZING EN VERLEIDING

Cateringstudio verbaast je elke dag met smaakvolle, dynamische en trendy foodconcepten. We vullen ons basisconcept aan met wisselende foodconcepten. Denk aan gerechten met een Aziatische twist of een Italiaanse invloed. Maar we verleiden je ook met oma’s stamppot of een goedgevulde erwtensoep in de winter. En jij weet ook: verleiden doe je niet effe snel. Dat doe je met liefde, aandacht en verfijning. Net als wij. 

VERBINDING EN ONTMOETING

Food en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ontbijt, lunch, diner, koffie- en theepauzes zijn dé momenten waarop je met anderen kunt socializen, lachen en stoom afblazen. Eten en drinken is dé manier om elkaar écht te ontmoeten en om te ontsnappen aan de digitale wereld. Tijdens een lekkere en gezellige maaltijd ontstaat inspiratie, motivatie en de spirit om er straks weer lekker tegenaan te gaan.

GEZONDHEID EN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is bij ons geen greenwashing of windowdressing, maar een echt plan voor meer wellbeing. Ons hele concept is gebaseerd op duurzaamheid. Op gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling. Het gevolg is een goede vibe binnen je bedrijf of instelling. Zit je lekker in je vel, dan zul je ook eerder kiezen voor een gezonde leefstijl. En die preventieve aanpak heeft natuurlijk invloed op de ziekteverzuimcijfers. 

VITALITEIT EN MVO

Net als jij dragen wij ook bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom zetten we niet alleen in op de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, maar ook op die van jouw medewerkers, studenten of gasten. Maar onze horizon is breder. Daarom zoeken we naar foodoplossingen waarmee we de CO2-footprint per lunch op nul kunnen krijgen. En die gaan we vinden ook

TOTAALBELEVING

Cateringstudio doet méér dan eten serveren. Bij ons ervaar je een culinaire totaalbeleving. En je maakt samen levendige herinneringen, liefst in een sfeervolle ruimte, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Dat regelen we ook voor je, als je wilt. Want als foodregisseur maken we er van begin tot eind een spannend avontuur van. 

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BEDRIJFSRESTAURANT?

Wil je meer weten over onze cateringdiensten voor jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk direct bellen of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag alles over onze mogelijkheden.